healthylifestyle·Recepten·Sporten

Smart flavour drops

Ik heb al eerder een blog geschreven over (het nut van) water . Ik drink nog steeds graag water, al dan niet uit de zinger fles.

Zo af en toe vind ik fris erg lekker om te drinken. Meestal kies ik voor diksap , spa of voor een light limonade. Op de website van body&fit kwam ik deze limonade tegen:

DSCN1012 Het is een zogenaamde aanlenglimonade, je moet het mengen met water. Normaliter doe je eerst limonade in een glas en daar doe je water op. Bij deze flesjes gaat het net andersom, eerst water en dan een drup siroop erin.

Aangezien ik niet kon kiezen, heb ik alle smaken gekocht: energie , aardbei/meloen, citroen/limoen en appel/blauwe bes.  Het werkt fantastisch: je vult je fles met water en knijpt 1 keer en je hebt limonade!  De limonade bevat amper kcal. Dit komt uiteraard doordat er zoetstoffen inzitten. Wanneer je deze niet wilt, is het geen aanrader, anders wel!

De energie smaak heeft veel weg van de smaak & geur van energiedrankjes. Zelf vind ik dat erg vies, dit is dan ook mijn minst favoriete smaak.  Er zit cafeïne in deze variant . Persoonlijk vind ik de citroen/limoen smaak het lekkerste. Deze is smaakt fris!

De flesjes zijn klein, vergelijkbaar met de hoogte van een senseokopje. Dit is erg praktisch, het flesje kan zo in je tas als je dat wilt. Zo kun je op elk moment van de dag je water ‘pimpen’ met limonade.

Samengevat:

DSCN1013

  • limonade gezoet met zoetstoffen
  • weinig kcal
  • verschillende smaken om uit te kiezen
  • meeneem formaat
  • gemakkelijk in gebruik
  • online te verkrijgen
Advertenties

4 gedachten over “Smart flavour drops

Reacties zijn gesloten.