chocola·decembermaand·Eten·plantaardig·Plantaardige melk·Recepten·vegan

Winterse vegan drankjes

Het heeft gesneeuwd, de wereld is mooi wit.  Het geluid is anders, gedempter. De winter ruik je in de lucht. Ik hou er van.  Waar ik ook van hou is om na een winterse wandeling een lekkere warme drank te nemen! Heerlijk warm, hyggelig, gezellig  en lekker. Ik deel in deze post een aantal van mijn favoriete warme dranken.

  1. Voor mij is momenteel mijn favoriete drank de rooibos sinaasappel en chaithee met opgeklopte sojamelk.  Ik zet een kan sterke chaithee en schuim ondertussen sojamelk op. In een glas komen de verschillende kleuren mooi naar voren, dus daar drink ik uit.  Ik heb de rooibos sinaasappel en chaithee van Dille&KamillieDSCN2670
  2. Cappuccino drink ik ook graag. Zowel thuis als buitenshuis. Ik ben blij dat het steeds gemakkelijker is om ook buitenshuis cappuccino te bestellen gemaakt met plantaardige melk. Thuis zet ik sterke koffie en schuim ik melk op in de melkopschuimer. Ik moet nog leren om er mooie figuurtjes in te maken, dat vind ik buitenshuis altijd t mooiste aan de cappuccino.
  3. Chocolademelk!  Kan natuurlijk uit een pak.  Lekkerder vind ik als je het zelf maakt. Met melk, cacao en een beetje suiker. Of met cacaopastilles en melk.

Wat neem jij graag als warme drank?

Advertenties