About me

 

 

cropped-maaike-in-de-tuin1.jpgIk ben Maaike en ik eet plantaardig. Dit doe ik vanaf 2016 en is voor mij een spannende, leuke tocht.

Ik heb niet altijd veganistisch gegeten. Het ging in mijn leven van een partime-vega kleuter, een vleesetende basisschoolleerling, een vegetarische middelbare scholier, een eetbalanszoekende student en werkende vrouw naar een plantaardig etende volwassene. Een hele reis met veel leerervaringen!

 

In 2016 heb ik meegedaan aan de vegan challenge. Ik vond het zo tof om hieraan mee te doen! Ik ben steeds meer gaan lezen en kijken over veganisme en me hier steeds meer in gaan verdiepen.  Na de challenge heb ik het veganistisch eten voortgezet, tot nu aan toe. 

cropped-2017-03-11-09-44-43.jpgMijn blog gaat over plantaardig eten en meer. Je kunt hier blogs lezen over plantaardige producten, recepten, persoonlijke ervaringen, wetenswaardigheden én blogs over de combinatie sporten & plantaardig eten.  Ik post drie keer per week, maandag ,woensdag en vrijdag. En soms komt t niet uit, dan wordt het een ander moment.

Ik vind het heel erg leuk om te sporten. Een aantal keren per week ben ik in de sportschool te vinden voor een krachttraining of een groepsles. En naast al dat eten en sporten? Daarnaast bestaat ook, maar daar gaat deze blog niet over. 

Advertenties

2 thoughts on “About me

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s